SPØRGSMÅL OG SVAR

Betaling og køb

Ja, når du køber bitcoin hos SMSbitcoin kan du blandt andet betale med:
  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electon
  • Master Card
For at benytte disse betalingsmetoder (i stedet for MobilePay), skal du klikket på det link vi sender dig i en SMS når du bestiller via telefonen. Hvis du køber via hjemmesiden, kan du blot vælge betalingskort i stedet for MobilePay.
Ja, du kan købe for præcis det beløb du ønsker. De fleste køber for et sted mellem 500 og 5.000 kr. men ud kan købe for lige så lidt eller lige så meget som du har lyst til
Ja, der er ingen steder det er ulovligt at bruge bitcoin. Der er nogle banker og andre financielle spillere, der har valgt ikke at handle med bitcoin, men det er deres tab. Hvis de vælger ikke at følge med udviklen, efterlader vi dem gerne i fortiden, hvor de høre hjemme.
Nej, ikke endnu. Vi har dog ambitioner om at tilføje flere digitale valuttaer senere. Men lige nu kan vi ikke sige præcis hvornår det bliver. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du få du besked.

Sikkerhed

Ja, vores kunders bitcoin bliver opbevaret i en sikker bankboks, i en offline tegnebog, så de ikke kan stjæles af hackere.
For at få udbetalt værdien af din bitcoin, skal du verificeres med NemID. Det betyder at lige meget hvad, så er det kun dig der kan hæve din bitcoin. Hvis du mister din telefon, skal du blot kontakte os pr. telefon eller email, så hjælper vi dig med at få adgang til dine bitcoin igen.

Udbetaling

Du kan altid få udbetalt værdien af dine bitcoin i Danske kroner, men lige nu understøtter vi ikke automatisk udbetaling af bitcoin til en ekstern bitcoin tegnebog.
Der er 2 grunde til at vi kræver verificering, før vi kan udbetalee værdien af dine bitcoin.
  • Sikkerhed
  • Lovgivning
Sikkerhed
Vi vil under ingen omstændigheder udbetale dine penge, til andre end dig. Så i tilfælde af at du har fået stjålet din telefon, eller nogle på anden vis har fået adgang til din konto, skal du verificerer at du er den du siger at du er, før vi kan udbetale værdien af dine bitcoin.

Lovgivning
Der er i Danmark et krav fra finanstilsynet om at Danske virksomheder skal kende deres kunde, før de udbetaler penge til kunden. Du kan klikke her for at læse den fulde vejledning fra finanstilsynet. Disse krav er dog først gældende ved større beløb, så for udbetalinger på under 100.000 kr. kan du nøjes med SMS og email verificering.