Købs og handelsbetingelser


Ejerskab
SMSbitcoin er ejet og drevet af:

Noram IvS
Sindshvilevej 11a
2000 Frederiksberg, Danmark.
CVR: 37255386.

Køb
Når du afgiver en ordre via hjemmesiden eller SMS, giver du os fuldmagt til at købe og opbevare bitcoin på dine vegne.

Du accepterer at vi beregner en kurs når betalingen er modtaget og når vi har færdiggjort ordren. Det endelige beløb i bitcoin er derfor ikke garanteret.

Vi garanterer at alle ordrer vil være behandlet inden for 24 timer efter vi har modtaget ordren, forudsat at alle ID og AML/KYC procedurer bliver opretholdt, som også omtalt i vores KYC/AML

Pris
Den angivne pris for alle ordrer er ikke bindende og vil kun være vejledende. Den endelige pris er bestemt af markedskursen ved købstidspunktet. Den endelige kurs vil fremgå i din købshistorik.

Husk at bitcoin kan svinge voldsomt i værdi, hvilket betyder at du kan ende med at få færre bitcoin end forventet. Det betyder også at dine bitcoin kan stige eller falde voldsomt i værdi, meget hurtigt. Vi anbefaler at du aldrig køber for flere penge end du har råd til at tabe.

Ordrekursen er taget fra Kraken.com og beregnet ud værdien af bitcoin op imod Euro.

Gebyr / Kommission
Ved køb af bitcoin på SMSbitcoin accepterer du at vi tager et gebyr / en kommission der er tydeligt angivet i købsforløbet. Kommissionen bliver fratrukket beløbet i Danske kroner, af indbetalingen.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på ordrer aflagt hos SMSbitcoin, da vi ikke kan trække en endelig betaling tilbage. Vi vil altid gøre vores bedste for ikke at gennemføre en ordre hvis du som kunde ønsker at trække ordren tilbage.

Hvis du vil trække en ordre tilbage kontakt os da venligst hurtigst muligt på kontakt@smsbitcoin.dk.

Kend din kunde (AML og KYC)
AML og KYC står for Anti-money Laundering og Know Your Customer, hvilket er et sæt EU regler, der skal følges af alle virksomheder der arbejder i finansielle og på anden måde reguleret industrier.

For mere information henvsier vi til vores side for AML og KYC, som kan findes i et link på forsiden, eller ved at klikke på linket herunder.

Læs mere om AML og KYC

Ansvarsfraskrivelse
Vi tager ikke ansvar for eventuelle tab for ordre gennemført inden for den fastsatte tidsramme.

Vores service er ikke målrettet superbrugere der ønsker en fast kurs. Hvis en fast kurs er vigtig for dig, anbefaler vi at du finder et andet sted at handle.

Vi tager ikke noget ansvar for en potentiel nedgang i Bitcoins værdi.

SMSbitcoin udleverer pt. ikke bitcoin til eksterne wallets eller public keys. Alle bitcoin købt hos os, kan kun opbevares hos os, ind til kunden vælger at sælge dem, hvor efter de vil blive udbetalt i Danske kroner, i henhold til vores købs og handelsbetingelser.

Vi tager ikke ansvar for eventuelle skatte- eller andre krav rettet mod dig som kunde som følge af din købs og salgshistorik. Eventuelle svar på vores hjemmeside i relation til beskatning eller lovligheden skal ikke betragtes som juridisk rådgivning.

Det er lige som med alt andet Dansk lovgivning, dit fulde ansvar at overholde og holde dig opdateret om såvel eksisterende som nye regler og bestemmelser, samt at påtage dig alle juridiske risici (hvis nogen) af din lokale jurisdiktion, i forhold til din købs- og salgsaktivitet.

Hvis du ønsker at sælge dit bitcoin, men vores service midlertidigt ikke er til rådighed eller lukket (pga. fx. Vores exchange er nede eller vores web-server er nede) er du ikke berettiget til refusion af et eventuelt tab du må have påtaget, pga. kursfald i perioden. Da vores kunders bitcoin (af sikkerhedsmæssige årsager) bliver opbevaret offline, kan det ske at kunder ikke kan sælge deres bitcoin straks, hvis ikke vores buffer er tilstrækkelig.

Lov
Alle aktiviteter hidrørende køb og salg af bitcoins indgået med Noram IvS er underlagt dansk ret.

Gå til forsiden